Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Och jo. Tack.

 |  Publicerad 2012-12-13 13:00  |  Lästid: < 1 minut

Brevet som tackar mig för mitt generösa bidrag som isbjörns-fadder kom idag under förmiddagen.

Till mitt kontor.

Och när jag skulle dricka juice nu precis så stannade jag instinktivt mitt i rörelsen vid fyra separata tillfällen för att kontrollera så att det verkligen var mitt glas och att det inte stod ytterligare ett juiceglas här någonstans på skrivbordet som tillhör någon annan.

Och det är bara jag här.

Det har bara varit jag här på hela dagen.

Så man kan väl sammanfatta det med att min fru inte hade fått fram sin poäng tydligare om så nästa brev jag får tackar mig för mitt generösa bidrag som fadder till Pavlovs hundar. Så kan man väl sammanfatta det.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-12-13 13:03