Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Och nu: Reklam

Läsekretsens båda uppsättningar allra mest vakande hökögon Andrea och Mia uppmärksammade mig i eftermiddags, lite i förbifarten sådär, på att mina böcker tydligen går att förhandsboka nu.

De släpps förstås inte förrän i september, som det ser ut nu (att ge ut böcker på bokförlag är väldigt mycket som att stå i hallen och vänta på att min fru ska bli klar i badrummet när vi ska på fest, de säger ”fem minuter” men de menar ”september”), men vill någon redan nu tinga ett exemplar blir förstås ingen gladare än jag och revisorn på Burger King Odenplan.

Annons

Bloggen lever förstås även fortsättningsvis sitt vanliga lilla liv här på internettet och de av er som känner att det är en precis lagom stor dos av mig har förstås min närmaste omgivnings allra största förståelse. Men varje sålt exemplar av böckerna bidrar givetvis i allra högsta grad till att jag även i fortsättningen får den stora förmånen att syssla lite mer med det här och lite mindre med arbeten involverandes byxobligatorium, så varje vågat språng in i den lite mer analoga publikationsformen har som ni säkert förstår min största munterhet och ohöljda tacksamhet.

Än så länge vet jag att Adlibris, Lycknis, Bokus och CDon har dem uppe för förbeställning (om någon av er ser dem någon annanstans får ni gärna hojta, jag verkar vara lite on a need to know basis från marknadsavdelningen på mitt förlag just nu).

Och så här ser förresten omslagen ut.

Det var bara det. Tack för er uppmärksamhet. Bloggen återgår alldeles strax till något roligt om min fru eller så.

Dela (183)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar