Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Officiellt meddelande till staten

Om det är NI som ger mitt barn de fyra sista siffrorna i personnumret, och då passar på att ge honom en sifferkombination som inte på n-å-g-o-t sätt går att komma ihåg för en vettig människa genom att applicera en serie NHL-spelares tröjnummer i kronologisk ordning, då är det faktiskt inte rimligt att JAG ska bära ansvaret för att komma ihåg dem när det sedan ideligen är NI som ber mig fylla i dem i alla möjliga och omöjliga förbannade sammanhang.

Annons

Det är allt jag säger.

I fortsättningen föreslår jag att de fyra sista siffrorna behandlas som personliga pin-koder och får väljas ut av föräldrarna till barnets 18-årsdag.

Antingen det eller någon form av hemligt handslag.

Jag kan tänka mig ett hemligt handslag.

Men det här går fan inte.

Dela (151)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar