Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Okej. Vänta lite nu, så börjar vi om det här från början.

Du har barn. Jag har barn. Vi känner visserligen inte varandra sådär jättebra, men det kändes ändå som att vi liksom var på väg att connecta lite här. Det kände jag faktiskt. Att vi hade en vibb på gång. Och det är ju naturligt att vi får den kontakten genom att prata om hur det är att ha barn, eftersom det är något vi har gemensamt.

Annons

Så när vi kom in på det här med utmaningarna när barnen är i den där åldern när de precis har börjat vilja gå på toaletten själva, men inte riktigt klarar av h-e-l-a proceduren inne på toaletten själva, och vi började diskutera de där stunderna när man kommer in och barnet fortfarande sitter på toaletten och det kanske är precis före läggdags och man märker att de inte är helt fokuserade, så att man inte riktigt vet om de är färdiga eller inte.

Och jag sa ”nämen ibland är det ju trötta och sådär, och då kanske det inte hjälper att fråga, så då får man helt enkelt göra som man gör med spaghetti”.

Då menade jag alltså ”som man gör med spaghetti” som i att man helt enkelt får ”lyfta och kolla”.

Jag menade inte ”som man gör med spaghetti” som i att man ”slänger den i väggen för att se om den är klar”.

Jag förstår nu i efterhand att det var en rätt dålig liknelse och att jag kan ha uttryckt mig lite oklart.

Så.

Kommer det här påverka mitt barns möjligheter att bli inbjudet på ditt barns födelsedagskalas?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar