Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Okej. Visst.

 |  Publicerad 2014-09-30 21:11  |  Lästid: < 1 minut

Men jag har varit på gymmet en hel del sen den här föräldraledigheten började, för min läkare har sagt att jag behöver motionera och min dotter har ganska tydligt klargjort att hon inte orkar vara med mig ensam en hel dag i sträck, så den här barnpassningen de har där funkar väldigt bra för oss båda två. Och min dotter är tydligen, till skillnad från mig, en ganska socialt kompetent person. Så hon har väl skaffat kompisar. Och hon är väl kanske rätt bra på att kommunicera också. Jag vet inte. Jag var kanske inte helt och hållet fokuserad.

Men vi var alltså klara. Vi hade gått ut från gymmet. Och det var väl en del andra ungar som rände runt där på trottoaren, jag kollade inte jättenoga. Så jag öppnade dörren på ena sidan bilen och satte in min väska, och så gick jag runt bilen med min dotter och satte fast henne i bilstolen på andra sidan. Och sen gick jag runt bilen igen och stängde dörrarna på båda sidorna. Och sen hoppade jag in i förarsätet och skulle köra därifrån.

Och visst. Jag kan absolut acceptera att jag hade fått skäll om jag hade varit på väg att köra från gymmet med ett barn för LITE.

Men jag tycker faktiskt att om jag är på väg att köra därifrån med ett barn för MYCKET så är det fan inte helt och hållet mitt fel.

Jag tycker till och med att det borde kunna räknas som en bonus som jag kan räkna av ifall jag någon gång under hösten råkar göra det där andra.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-09-30 21:13