Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Olika grejer till kakor

 |  Publicerad 2013-12-16 20:47  |  Lästid: < 1 minut

jag har gett 100 kronor till musikhjälpen och ska önska fler låtar snart!
Jag ska ge ett ihopplockat bak-kit med tillhörande bakboken ”bake my day” till min syster för att hon avgudar att baka kakor och tårtor men aldrig får tummen ur för att göra det ordentligt. Hon lägger all sin tid på ett jobb som hon har baraförattmanmåstetjänapengar men jag önskar att hon gjorde det hon verkligen vill!! Så jag ska försöka peppa henne. allt är fint packeterat i en skokartong. klara färdiga rimma!

En present från mig till dig
Fast på sätt och vis från dig till mig
För jag ger dig en gåva som fortsätter ge
Och största biten ska till mig om jag får lov att be
Men mest av allt så vill jag bara hylla din passion
För ditt jobb det borde vara något mer än blott funktion
Baka dina drömmar och fyll dem med vanilj
Det här är första klivet från din älskade familj

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar