Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Olika grejer till kakor

jag har gett 100 kronor till musikhjälpen och ska önska fler låtar snart!
Jag ska ge ett ihopplockat bak-kit med tillhörande bakboken ”bake my day” till min syster för att hon avgudar att baka kakor och tårtor men aldrig får tummen ur för att göra det ordentligt. Hon lägger all sin tid på ett jobb som hon har baraförattmanmåstetjänapengar men jag önskar att hon gjorde det hon verkligen vill!! Så jag ska försöka peppa henne. allt är fint packeterat i en skokartong. klara färdiga rimma!

Annons

En present från mig till dig
Fast på sätt och vis från dig till mig
För jag ger dig en gåva som fortsätter ge
Och största biten ska till mig om jag får lov att be
Men mest av allt så vill jag bara hylla din passion
För ditt jobb det borde vara något mer än blott funktion
Baka dina drömmar och fyll dem med vanilj
Det här är första klivet från din älskade familj

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar