Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Olika saker utan jättestor relevans

Publicerad 2013-12-11 14:32  | Lästid: 3 minuter |

Jo, hej. Imorgon signerar jag böcker på Akademibokhandeln på Odenplan i Stockholm. Från 16.30. Ni kan som vanligt betrakta det som varning eller information, beroende på åsikt om mig.

Varmt tack till alla er som på tveksamma grunder valde att komma till Kulturhuset i Örebro igår för att lyssna när jag berättade anekdoter om Finland. Det var väldigt, väldigt trevligt. Extra tack till 11-årige Benjamin som stod sist i signeringskön och tipsade mig om bra böcker om aliens.

Om någon händelsevis fortfarande vill köpa en signerad bok (om man inte gillar boken kan man till exempel ställa julöl på den) så finns de på Adlibris om man klickar här någonstans ungefär. Jag tror att länken ska funka nu. Om den inte funkar ska man rensa sina cookies eller något, säger Adlibris. Jag får inte rensa cookies längre för min läkare men ni löser säkert det där. Annars hälsar Adlibris kundservice att man gärna får gapa i deras inbox på info@adlibris.com

Så här ser böckerna ut, lite mer i detalj:

IMG_0294

Det här är ”Min mormor hälsar och säger förlåt”. I just det här exemplar har worsen lugg.

IMG_0295

I det här exemplaret glömde jag vilken bok det var jag signerade och ritade en Saab av misstag. Jag spillde även lite smörgås men det gick bort.
IMG_0293

Det här är det första exet av ”En man som heter Ove” som jag signerade den här gången, men jag slant lite med pennan och försökte sedan låtsas som att det var meningen för att jag var rädd att personalen på distributionscentralen skulle tycka att det verkade som att jag inte riktigt visste vad fan jag höll på med här annars. IMG_0292

Här blev det lite mer kort och koncist men Saaben fick möjligtvis en oproportionerlig takhöjd.
IMG_0291

Här blev det väl mest som vanligt.

IMG_0290

Här är ”Saker min son behöver veta om världen” och vad jag tycker att ni behöver veta om den boken.
IMG_0289

Det här var nog strax innan andra frukost.

Dela på Facebook
Tweeta