Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Om bloggen verkar frånvarande de närmaste dagarna…

Så beror det på att bloggen har skaffat en ny fotbollskanal till sin tv.

Eller. Ja. Några stycken fotbollskanaler, om man ska vara petnoga. Säljaren ringde för några dagar sedan medan jag satt och tittade på andra säsongen av Vita Huset och åt kebab i godan ro på mitt kontor. Och det är ju inte det att jag går på telefonförsäljartricks eller så, men ni vet. Det var ett extra förmånligt erbjudande. Så de blev faktiskt inte alls så dyra som man tror.

Annons

Eller. Ja. Fotbollskanalerna blev inte så dyra som man tror alltså.

Skorna som jag kommer få köpa till min fru när hon får reda på det här kommer mest troligt vara på fullpris.

Dela (10)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar