Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Om knapparna. I reklamen.

Publicerad 2013-04-27 10:13 | Uppdaterad 2013-04-27 10:16  | Lästid: 1 minut |

Jo, jag la ju upp en länk igår till en sida på Adlibris där det skulle gå att beställa böcker som jag hade ritat i, och några som läste det hörde av sig och påpekade att en mindre karaktärsbrist med just den sidan var att det tydligen inte gick att beställa några böcker där. Vilket ju så att säga litegrann var sidans själva idé.

Men jag var inne och tryckte lite själv där inatt och efter en stund upptäckte jag att det nog bara är knappen där det står ”Förhandsbeställ” på som är lite sönder. Men om man klickar på själva boktiteln (”Min mormor hälsar och säger förlåt”) så kommer man till en ny sida. Och där kan man klicka på ”Förhandsbeställ”. Och då funkar det.

Och när jag hade kommit på det så kände jag mig lite som Iron Man när han står och trycker i luften på alla de där 3D-projiceringarna av datorskärmar på sitt kontor.

Och nu säger min fru att jag ska ”tagga ner”.

Jag tycker inte att hon ska få tala så till Iron Man.

Dela på Facebook
Tweeta