Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Om någon undrar

 |  Publicerad 2012-12-06 13:06  |  Lästid: < 1 minut

Det står en svart Hyundai ett par kvarter från Odenplan idag med en liten, liten, liten snögubbe på trottaren precis bredvid. Det är min.

Och visst, visst, ni kanske tycker att det är överdrivet. Och det får ni väl tycka då. Men de säger på internet att ska snöa asmycket i eftermiddag. Och min mamma är svensklärare, så jag har liksom läst den där skiten i grekisk mytologi om Theseus och garnnystanet. Jag vet värdet av att hitta tillbaka i labyrinter.

Dessutom minns jag vintern 2009, när vi bodde på Södermalm och det hade snöat oavbrutet i en vecka och min fru var gravid och vi skulle åka till Arlanda och jag fick ägna halva morgonen åt att gräva fram Peugeoten ur en snödriva stor som en sydeuropeisk statsskuld.

Och det tog 40 jävla minuter innan jag insåg att det inte var vår Peugeot.

Så nu står det en svart Hyundai med en liten snögubbe bredvid här. Så att alla vet.

Ge fan i den.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar