Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Om ni inte tänker prata om elefanten i rummet tänker elefanten prata om sig själv

 |  Publicerad 2014-10-10 17:36  |  Lästid: < 1 minut

Det är fredag kväll, så jag förstår att ni har bättre saker för er, men om ni mot alla sorters rimliga rimligheter och resonligheter skulle vilja veta mer om vad jag tycker och tänker och känner (jag KÄNNER en hel del, det ska man ha klart för sig, jag går och känner saker mest hela dagarna) så har två i övrigt rationella och begåvade bokbloggare tillfälligt frångått sina krav på innehållskvalitet och intervjuat mig istället.

Mitt förlags PR-ansvarige säger att mina svar ”väl åtminstone var på den nivån som vi kan förvänta oss av Fredrik nuförtiden”. Och först trodde jag att det var en komplimang men sen suckade hon så djupt att hon släckte två värmeljus, så jag antar att det kanske mer var som en trea i betyg. Eller så. Tvåa plus, eventuellt. Hon himlade rätt mycket med ögonen när jag frågade men det kan ha varit skräp under kontaktlinsen, tänker jag. Allting behöver faktiskt inte handla om mig.

Hur som helst, intervjuerna ligger här:

Med Bokhuset.

Med Books on my mind.

Det var bara det.

Tack för att ni frivilligt väljer den här bloggen som en del av er internetupplevelse.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-10-10 17:41