Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Onsdag is in the house

Igår bad jag ju, som den riktigt uppmärksamme bloggläsaren händelsevis la märke till, om ursäkt för att bloggen uppdaterades en smula långsamt. Detta möttes av viss kritik från vissa kritiker i vissa kommentarsfält som var av den kritiska åsikten att dessa ursäkter inte kunde ursäktas eftersom ursäkterna störde läsupplevelsen.

Annons

Jag ber om ursäkt för det.

Idag ska jag fortsätta redigera manuset till nästa bok. Jag har köpt en ny jättetjock röd tuschpenna och övat hela morgonen på att göra pilar och allting. Primärt tänker jag inrikta mig på min redaktörs tankar kring att slutet av manuset framstår som en smula ”otydligt”. Min vän och kontorskollega N är inte på kontoret den här veckan men har skickat uppmuntrande sms angående just detta med det ytterst koncisa innehållet: ”ALIENS!!!”

Själv är jag en smula inne på mördarrobotar, men de är jättesvåra att rita med min nya tuschpenna.

För att komma till rätta med detta kreativa fartgupp har jag hur som helst varit på gymmet en stund och lyssnat på Sepultura och nu tänker jag ta ett tvåtimmars inspirationsmöte med min kostrådgivare.

Den dåliga ursäkten presenteras i samarbete med den tveksamma bildkvaliteten.

Dela (30)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar