Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Öra för öra.

 |  Publicerad 2013-07-23 14:17  |  Lästid: 2 minuter

I god konkurrens av andra numera raderade bidrag från den virtuella versionen av sanningen utdelas hedersomnämnandet för bästa redigering av Wikipedias minst samhällsnyttiga artikel härmed till den läsare som lyckades få in denna bit hörselrelaterade information:

Tilläggas bör att samtliga saker listade under ”meriter” här ovan är helt och hållet sanna. Informationen om mina öron är dessutom (då den högst sannolikt bara kan ha skrivits dit av någon som kände mig under åren 1996-2001 då jag av och till framhävde denna fysiologiska defekt genom att sporta rakat huvud) synnerligen väl researchad. Vilket tyvärr inte kan sägas om resten av artikeln.

Som kuriosa kan nämnas att jag en gång provade öronmuffar på en butik i Ängelholm, med resultatet att storlek XL med god marginal täckte det högra hörselorganet men inte det vänstra. Samt att stora delar av min umgängeskrets från tonåren än idag hävdar att de ryggbesvär jag dras med, och som av diverse kiropraktorer hänvisats till en snedbelastning relaterad till de månader jag gick på kryckor för några år sedan, inte kan bero på något annat än de snedfördelade örondimensionerna.


Det vänstra örat har även en tendens att luta sig ut från huvudet i varma och fuktiga klimat, inte helt olikt sättet en labrador lutar sig ut genom ett bilfönster.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-07-23 14:22