Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Örnen måste landa. Det är allt jag säger.

Okej.

Så igår då.

Klockan var halv tolv på kvällen.

Jag var väldigt trött.

Vår son sprang runt, runt, runt på golvet och vrålade något som lät som ”Alva va ugn! Alva va ugn!” oavbrutet. Sedan tvärstannade han. Rusade ut i köket. Kom tillbaka. Och ställde sig och började med vad jag bara kan beskriva som ett sensationellt obekymrat ansiktsuttryck hälla yoghurt i en byrålåda.

Annons

Och det enda jag sa var att han brukar somna när vi åker bil. Och då sa min fru att han ju dessvärre brukar vakna igen när vi ska ta ut honom ur bilstolen. Och då sa jag att jag tror fan att såna där babywatchers har täckning ner till garaget.

Är man en dålig förälder bara för det?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar