Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

På förkommen anledning

Danmark var trevligt, tackar som frågar. Jag hittade en fungerande kaffemaskin och en författare som hade skrivit en bok om kakor och hade med sig 3D-versioner av kakorna som hon bjöd på så jag känner nog att det löste sig på bästa sätt för alla inblandade det här utom möjligen för kakorna.

Annons

Hemresan var dessutom min agents och min tredje flygresa tillsammans, vilket jag hade för avsikt att högtidlighålla genom att inte glömma någonting på flygplatsen den här gången. Detta med anledning av att jag när vi flög till Norge glömde min klocka i säkerhetskontrollen och när vi flög hem från Finland glömde mitt boardingkort i baren. Det blev en smula komplicerade situationer, båda två.

Den här gången passerade jag dock både säkerhetskontroll och plats med utskänkningstillstånd utan kvarlämnade artefakter, och hade det inte varit för att jag glömde min dator på flygplanet och fick rusa tillbaka genom den där lilla tunneln tillsammans med städpersonalen och förklara för en arg dansk steward att min nästa roman och tre och en halv säsong av Football Manager stod och föll med hans samarbetsvilja innan jag fick tillbaka den så hade det här kunnat bli en perfect game.

Nästa gång reser jag utan dator. Och fickor.

DSC_068927

Dela (41)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar