Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Parenting socks

 |  Publicerad 2013-10-21 12:36  |  Lästid: 2 minuter

Jag spelade väldigt mycket fotboll när jag var yngre. Det blir en naturlig grej att lära sig att tejpa kanten på strumporna runt benskydden då, så att de inte halkar ner. Ibland tejpade man även strumpan runt fotleden, för att den verkligen skulle sitta på plats. Det är givetvis ingenting unikt för fotboll, boxare tejpar ju händerna under handskarna har man ju sett och även om det inte alls är av samma anledning så menar jag bara att tejp är en väldigt naturlig del av vårt samhälle. Några av samhällets absolut mest högpresterande individer använder tejp för att hålla sina kläder på plats.

Och det enda jag säger är att jag inte för mitt liv kan FATTA hur en människa som är typ 11 veckor gammal och inte ens kan prata eller byta kanal på en tv själv ändå lyckas sparka av sig sin ena strumpa någonstans där man inte kan hitta den sexton jävla gånger VARJE dag.

Jag säger inte att jag ska börja benskyddstejpa mitt barn. Jag säger bara att jag tycker att vi kan ha en öppen diskussion om vad som är och inte är ett ansvarsfullt föräldraskap här.

Hon blir ju kall om foten som saknar strumpa. När den där kungen vad han nu hette gick över isen på den där sjön eller vad det nu var för tvåhundra år sen eller något sådant så var det faktiskt jättemånga soldater som förfrös fötterna och fick amputera dem.

Jag tycker inte att det är ett ansvarsfullt föräldraskap att låta vår dotter amputera fötterna.

Visst. Jag ska slipa lite på den argumentationen, det ska jag.

JAG SÄGER BARA ATT LIVET ÄR DET SOM PASSERAR MEDAN JAG LETAR EFTER DE HÄR JÄVLA STRUMPORNA.

Ja, förlåt. Nu väckte jag henne. My bad. Men jag försöker bara uttrycka mina känslor här.

Problem. Möt tejp.

Det är allt jag säger.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-10-21 12:38