Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Påskfika – Uppsnack

Jag har förstått att många av er är det här ”lediga” idag. Jag har försökt ta till mig konceptet men har tyvärr inte haft möjlighet att göra det utan att min fru ideligen fräser åt mig att ”för att vara LEDIG måste man först ha ETT JOBB!!!”.

Annons

Men nog om mig.

Bloggfika är ju bloggfika vare sig hela jädra landet helt plötsligt har lallat iväg på fyra dagars religiöst sponsrad semester eller inte. Och bloggfikar gör vi ju på den här bloggen på torsdagar.

Klockan 20.00, här i kommentarsfältet. Alla välkomna, precis som vanligt. Nya läsare, gamla läsare, läppläsare. För den som vill se hur en bloggfika går till lite mer i praktiken går det utmärkt att läsa förra veckans exemplar här.

Så. Vilka tänkte dyka upp ikväll? Och vad vill ni prata om?

Dela (13)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar