Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Problem? Jag har så många problem med det här så jag vet fan inte var jag ska börja…

Från Kalle:

Vidarebefordrar instruktioner från yogaläraren inför imorgon. Inga problem va?

Vi kommer att köra mellan 13-14 så kom gärna lite innan om ni vill värma upp i ångbastun innan. Ät frukost som vanligt, men ät ingenting på 3 timmar innan passet.

Annons

Jag äter smoothie till frukost (massa frukt, banan, mango, blåbär, spirulina, linolja, aloe vera etc. Ingen laktos – alltså ingen yogurt!) och det funkar bra för mig. Klädsel: Shorts räcker, ni kan ha linne eller t-shirt men det brukar bli varmt. Det finns ett bra sushiställe alldeles i närheten, bra att äta något nyttigt efter.

Dela (5)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar