Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Putting my foot in it

Jo. Jag var på en sån här barnteatergrej med min son och några andra av hans kompisar. Det kan nu eventuellt vara så att någon som också var där, nu när vi har internet och sådär, går runt och sprider rykten i efterhand om att jag medan jag var där sparkade ett barn i huvudet.

Annons

Det kan finnas bilder.

Jag vill bara ta tillfället i akt att dementera dem.

Barnteatergrejer har som policy att man ska sitta på golvet. Jag är ingen jävla Playmobilfigur. Jag fick kramp. Jag vet inte om ni har fått kramp i låret någon gång, men om ni har sett en fotbollsmatch som går till förlängning så vet ni att i pausen innan straffsparkarna ligger hälften av spelarna på marken med benen i luften medan den andra hälften håller i deras fötter och försöker stretcha ut musklerna.

Det var det jag försökte åstadkomma.

5-åringar kollar åt helvete för lite på Champions League.

Föräldrarna borde faktiskt ta lite ansvar.

Dela (38)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar