Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Putting my foot in it

Publicerad 2014-04-22 22:54 | Uppdaterad 2014-04-22 22:55  | Lästid: 1 minut |

Jo. Jag var på en sån här barnteatergrej med min son och några andra av hans kompisar. Det kan nu eventuellt vara så att någon som också var där, nu när vi har internet och sådär, går runt och sprider rykten i efterhand om att jag medan jag var där sparkade ett barn i huvudet.

Det kan finnas bilder.

Jag vill bara ta tillfället i akt att dementera dem.

Barnteatergrejer har som policy att man ska sitta på golvet. Jag är ingen jävla Playmobilfigur. Jag fick kramp. Jag vet inte om ni har fått kramp i låret någon gång, men om ni har sett en fotbollsmatch som går till förlängning så vet ni att i pausen innan straffsparkarna ligger hälften av spelarna på marken med benen i luften medan den andra hälften håller i deras fötter och försöker stretcha ut musklerna.

Det var det jag försökte åstadkomma.

5-åringar kollar åt helvete för lite på Champions League.

Föräldrarna borde faktiskt ta lite ansvar.

Dela på Facebook
Tweeta