Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Ränder som inte går ur

Det är väl eventuellt en lite lång historia. Men jag råkade spilla lite glass och öl på en tygsoffa. Och några olika sorters sås. Och lite vispgrädde. Det är komplicerat.

Men jag googlade hur som helst och på internet stod det att bästa sättet att ta bort en motsvarande fläck (det fanns ingen instruktion för exakt den här sortens fläck, men jag hittade ett foruminlägg gjort av en av allt att döma på alla sätt fryntlig kvinna från den amerikanska mellanvästern som handlade om fläckar gjorda av ”rödvin och marshmallows” och tänkte att det var nära nog) är att gnugga ordentligt med grönsåpa, låta ligga och dra lite, och sedan täcka alltihop med ett tjockt lager potatismjöl.

Annons

Det är möjligt att jag inte läste instruktionerna. Det är även möjligt att jag inte helt och hållet förstod dem.

Men hur som helst: Om någon i bloggens läsekrets vet hur man får bort potatismjölsfläckar från en tygsoffa så är detta en bra tid att berätta det. Min fru kommer hem om 20 minuter och det skulle vara tråkigt om jag måste skylla allt det här på vår son.

Igen.

Dela (19)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar