Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Ränder som inte går ur

 |  Publicerad 2013-08-12 20:56  |  Lästid: < 1 minut

Det är väl eventuellt en lite lång historia. Men jag råkade spilla lite glass och öl på en tygsoffa. Och några olika sorters sås. Och lite vispgrädde. Det är komplicerat.

Men jag googlade hur som helst och på internet stod det att bästa sättet att ta bort en motsvarande fläck (det fanns ingen instruktion för exakt den här sortens fläck, men jag hittade ett foruminlägg gjort av en av allt att döma på alla sätt fryntlig kvinna från den amerikanska mellanvästern som handlade om fläckar gjorda av ”rödvin och marshmallows” och tänkte att det var nära nog) är att gnugga ordentligt med grönsåpa, låta ligga och dra lite, och sedan täcka alltihop med ett tjockt lager potatismjöl.

Det är möjligt att jag inte läste instruktionerna. Det är även möjligt att jag inte helt och hållet förstod dem.

Men hur som helst: Om någon i bloggens läsekrets vet hur man får bort potatismjölsfläckar från en tygsoffa så är detta en bra tid att berätta det. Min fru kommer hem om 20 minuter och det skulle vara tråkigt om jag måste skylla allt det här på vår son.

Igen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar