Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Jo.

Som ni säkert allihop vet vid det här laget så har bloggens och folkets vän (för att inte nämna the original Ove-upptäckare) Jonas Cramby släppt två böcker i höst. Dels kokboken och stora göttencyklopedin ”Tex Mex från grunden” (som ni kan läsa om på hans blogg här) och dels den självbiografiska historian ”Mandomsprovet” (som han skriver om bland annat här).

Annons

Det är ju inte så jätteofta jag säger till er vad jag tycker att ni ska göra. Vi är ju ganska överens om att det inte är någon bra idé eftersom mitt omdöme i de allra flesta fall inte är att lita på. Men om ni råkar ha en slant över framåt jul och vill läsa något bra och laga något gött så tycker jag verkligen att ni ska köpa någon av de här böckerna till er själva eller till någon ni tycker om. De är bra på helt olika sätt men på exakt samma nivå. Och dessutom stöttar ni i processen en jävla bra kille som skriver jävla bra grejer och utan vars inspiration jag helt ärligt inte är helt säker på att jag själv ens hade startat en blogg från allra första början.

Jag ville bara säga det.

Om några av er händelsevis nu även är Café-prenumeranter så kan ni faktiskt köpa både Crambys ”Mandomsprovet” och mina böcker ”En man som heter Ove” och ”Saker min son behöver veta om världen” till specialpris i Café-shopen här.

Ja. Det var bara det.

Tack för att ni lyssnade.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar