Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Jo. Om någon av er händelsevis är i närheten av Farsta Centrum (och ärligt nu, vem är inte det) den 19 december (och det är alltså december, alltså en månad från nu, inte november som är tre dagar från nu, bara för tydlighetens skull) så sitter jag tydligen i Bokia-butiken där och ritar giraffer och ponnys och annat på kommando då från klockan 15. Titta gärna förbi. Det kommer finnas affisch. Jag kanske har keps. Det blir crazy.

Annons

Och om någon av er händelsevis inte har vägarna förbi Farsta strax innan jul, men på en eller annan tveksam beslutsgrund ändå skulle vilja införskaffa en bok som jag har kladdat i så går det alltså bra på Bokia.se när som helst. (Man kan även köpa böcker som jag inte har kladdat i, om man vill, och om man så skulle önska finns även ett brett utbud av böcker som jag inte ens har skrivit.)

Eftersom den runda jag signerade förra svängen tog slut ritade jag i 100 ex till av varje nu i eftermiddags. (Min redaktör John hade med sig pepparkakor så det kan vara en del gorgonzolafläckar i några, jag tänker inte ljuga för er.) De blev ungefär så här:

Och så här:

Och sen blev det några såna här:

Fast en sån här. För att jag åt pepparkaka samtidigt och slant lite.

Men, ja. Hur som helst. Sen blev det några såna här. Det blir ju alltid några såna här.

Och en sån här. För, ja. Pepparkakor. Ni vet. De är hala de små jävlarna.

Bokia.se, som sagt. För den som känner sig hugad.

Det var bara det.

Ledsen om jag störde.

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar