Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2012-12-12 22:32  |  Lästid: 2 minuter

Ja. Det är jag igen.

Bokförlagets marknadschef och jag var ute på deras distributionslager (som i likhet med alla distributionslager jag någonsin varit på ligger placerat exakt så långt från precis all civilisation att min vän B hade beskrivit platsen som ”fisens mosse”) idag och kladdade i böcker. Eller jag kladdade i alla fall i böcker, marknadschefen åt mest lussekatter från den där lilla röda lådan på bilden här under och försökte övertyga mig om att inte vara så himla arg på folk hela tiden. (Jag åt också lussekatter, vilket förstås hjälpte, eftersom det är nästan helt omöjligt att äta lussekatter och vara arg samtidigt.)

Men hur som helst: Nu finns det i alla fall ytterligare 200 signerade ex av ”En man som heter Ove” (med Saabar i) och 50 ”Saker min son behöver veta om världen” för den som så eventuellt skulle önska på Bokia.se. (Det var lite strul med beställningsfunktionerna på sajten i helgen, men det ska vara ordnat och grejat och fixat och grunkat med nu så det är bara att rocka och rulla.)

Eftersom det börjar dra ihop sig till de där datumen på året då Posten helt och hållet slutar ta ansvar för att saker och ting kommer fram dagen efter/till jul/alls så blir det här tyvärr de sista böckerna jag hinner signera innan dess. (Men jag sitter, som jag ju härjat en hel del om vid det här laget, även på Bokia i Farsta Centrum 19 december från klockan 15 om någon har vägarna förbi där.)

Det var bara det.

För att ge det här inlägget en känsla av autenticitet bjuds här nedan dessutom på bild.

Nästan som på en riktig blogg.

Bonusdetalj: Har glasögon.

Bonusvits: En närsynt kille går in i en bar. Och cigarettautomaten. Och några stolar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-12-13 04:56