Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2012-12-18 20:45  |  Lästid: < 1 minut

Ja, hej. Det är jag igen. Jag vet att jag tjatar, men det här är sista gången. (Det är det absolut inte.)

Delar av min omgivning (marknadschefen på mitt förlag) har bett mig (sagt åt mig på skarpen) att upplysa (tjata) om att det fortfarande finns några signerade ex kvar av ”En man som heter Ove” på Bokia.se för den som är lagd på det hållet.

Jag ska även påminna (tjata) om att jag imorgon från klockan 15 signerar böcker livs levande (fast kanske lite trött) på Bokia i Farsta Centrum, välklädd (keps) och grann (nåja), om någon vill komma förbi och säga hej (det går även bra att använda alternativa hälsningsfraser). Det har tidigare förekommit lösa rykten (blogginlägg) på olika nätforum (den här bloggen) iscensatta av oseriösa element (jag) där det insinuerats andra tider. Men det är alltså klockan 15 som gäller. Lyssna inte på mig. Förutom nu. Nu ska ni lyssna på mig.

15.

Jag sitter där åtminstone ett par timmar. Om man har en egen bok som man vill att jag ska kladda i kan man ta med den. Har man ingen egen bok kan man köpa en direkt i butiken. Vill man inte köpa en kan man stjäla en (men helst inte i samma butik för då får jag skiten för det). Om man inte vill ha någon av mina böcker alls så finns det andra i butiken som jag inte har skrivit.

Ja.

Jag tror bara att det var det just nu.

Tack för er uppmärksamhet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar