Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Som den riktigt uppmärksamme bloggläsaren eventuellt lagt märke till vid det här laget är jag ju inte jättebra på att resa. Och som alla som någon gång hört mig prata offentligt inför folk vet är inte det en verksamhet som direkt får främlingar att vråla till mig att quit my day job. Om man säger så.

Annons

Men nu är det hur som helst så att jag den 12 mars kommer göra båda delar och åka till Rydebäcks Bibliotek strax söder om Helsingborg och…ja. Jag vet egentligen inte exakt vad det är jag ska göra där. Men jag antar att det kommer ställas frågor och att jag efter bästa förmåga försöker svara på dem ett par timmar. Och om någon vill att jag ska rita en ponny eller så i en bok så ska det förstås också gå att arrangera om jag får en duglig penna och några minuter på mig.

Så om någon av er vill titta förbi vore det förstås gemytligt. Det är ett trevligt bibliotek. Och jag tror att det kommer finnas kaffe. Jag kommer säkert ha keps. Och min vän R kommer vara där och vråla ”that’s what SHE said!!!” från bakersta raden varje gång jag säger något. Från klockan 18 är det som gäller, har jag förstått det som. Jag kan ha fel om det. Kontrollera gärna lite i förväg.

Biljetterna säljs inte på nätet utan måste köpas analogt genom att man går in på Rydebäcks Bibliotek och ber att få köpa en biljett.

Och, ja. Jag förstår att de rent geografiska detaljerna i hela det här inlägget på så vis så att säga begränsar målgruppen för det rätt rejält. Men till mitt försvar vill jag säga att det är tydligt reklammärkt i rubriken.

Och som kompensation kommer här en primat- och sprängmedelsrelaterad vits:

Schimpangs.

Dela (50)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar