Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2013-08-20 21:57  |  Lästid: 2 minuter

Jo, hej, det är jag igen. Men det här går ganska (nej) fort. (Och är inte viktigt, så om ni kollar på Idol eller har något annat för er så kan vi höras senare, jag blir inte sur, själv håller jag på han den bitige från Helsingborg.)

Men om det (mot all rimlig förmodan) finns någon av er (verkligen) som letar efter ett nytt lasagneformsunderlägg och inte känner att det gör något om jag har ritat i det först (med bläck, så det går inte bort), så går det fortfarande att beställa min nya/nästa bok (vad det nu heter) signerad på Adlibris. Jag är inte helt säker på hur länge erbjudandet gäller (boken släpps 4 september, tror jag, så om jag ska hinna kladda i dem och någon annan ska hinna posta dem innan dess är det väl typ några dagar till) och jag vet inte exakt hur många ex som finns kvar (säkert tillräckligt många för att man ska kunna göra en jävligt stor lasagne). Och jag vet väl inte exakt hur stor den potentiella marknaden för signerade lasagneformsunderlägg är nuförtiden (fungerar dock även som till exempel pall om man bara behöver en väldigt låg pall). Men det var i alla fall bara det jag ville säga.

Adlibris har andra böcker också. Om man hellre vill ha det. Om man vill handla andra böcker hos någon annan bokförsäljare går det säkert också bra. Om man hellre vill ha något annat, till exempel en näve lök eller en keps eller något så rekommenderar jag en annan typ av affär.

Om man skulle vilja köpa mitt nya/nästa lasagneformsunderlägg och få något kladdat i det på en lite mer personlig nivå (till exempel en ponny med hatt eller en påse skridskor eller så) så kommer jag befinna mig i höjd för kastade kakor på följande platser och datum den närmaste tiden:

7 september: Stockholm, Akademibokhandeln Odenplan. (Rakt över gatan från killen med korvvagnen.) 12.00.
13 september: Oslo, Norge (det ligger där). Någon form av bokfestival. Jag kommer säkert ha keps. På kvällen någon gång. Löser sig.
21 september: Löddeköpinge, Center Syd, Bokia. (Mittemot det där kaféet som gör de där mackorna.) 12.00.
27 och 28 september: Göteborg. Bokmässan. Någonstans. (Förhoppningsvis nära restaurangen, men jag kan inte lova något.) Jag återkommer med tider när jag…ja. När någon har berättat det för mig och jag har lyssnat och inte spelat det här nya iPad-spelet med drakar i som min son och jag har hittat idag. (Vi är på level 7, vi kommer snart få den blå fire dragonen.)
25 och 26 oktober: Helsingfors. Finland. Jag hittar inte så bra där men jag antar att det blir någonstans i mitten.
27 oktober: Västerås. ”Bokens dag”. Det är den information jag har. Vid klockan 14, tror jag. Jag ska prata lite först, tydligen. Jag kommer få reda på om vad ganska snart, räknar jag med. Mitt förslag om en powerpoint över hur man enligt min erfarenhet bäst scoutar unga spelare i södra Frankrike i Football Manager var tydligen inte exakt ”vad arrangören var ute efter”, enligt min agent. Jag återkommer med detaljer kring vad det blir istället.

Ja. Det var bara det.

Ledsen om jag störde.

Heja han bitige.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-08-20 22:06