Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2013-12-01 10:50  |  Lästid: 3 minuter

Jo, hej, det är jag igen. Följande information är bara relevant om man vill köpa signerade lasagneformsunderlägg och/eller om man befinner sig i närheten av Helsingborg, Örebro eller Stockholm de närmaste veckorna och vill undvika att jag välter ut er smoothie för att jag inte kan hantera min vinterjacka på trånga caféer och/eller ställer min Hyundai sådär lite, lite för nära er på en köpcentrumsparkering så att ni inte kan öppna passagerardörren ordentligt när ni kommer på att ni har glömt era reservwienerbröd i handskfacket.

Alla andra kan lugnt återgå till söndagsbrunchen, simtävlingen eller nya avsnittet av Vanderpump Rules eller vad ni nu har som söndagsförmiddagspreferens. Jag dömer ingen. Och det här blir inget viktigt. Ledsen att jag störde.

Såatte: Bokia.se säljer signerade ex av mina böcker på http://www.bokia.se/sok/?q=fredrik+backman+signerad Det är jag som har signerat dem. Jag har ritat grejer också. Det ser på det stora hela inte speciellt prydligt ut alls. I ”En man som heter Ove” har jag ritat en Saab, i ”Min mormor hälsar och säger förlåt” har jag ritat en wors och i ”Saker min son behöver veta om världen” har jag ritat en raff. ”Saker min son behöver veta om världen” är inte lika stor som de andra två så den rekommenderar jag inte att man ställer något annat än en väldigt liten lasagneform på.

Imorgon kör jag till Helsingborg för att äta ost i min vän R:s Toyota och dricka öl på Telegrafen. Imorgon kväll är jag på Killbergs Bokhandel och på tisdag kväll är jag på stadsbiblioteket. Killbergs Bokhandel ligger vid Magnus Stenbocksstatyn (det är Stortorget 4 i gps:en, för er mugglare därute), jag svarar på frågor från klockan 19-snåret. Biljetterna kostar 50 spänn, men för det får man ett glas vin så i vanlig ordning tycker jag att sammanhanget är att betrakta som att ni får ett glas vin för 50 spänn och mig på köpet. De köps i butiken (biljetterna, alltså, de får inte sälja vin i butiken), eller per telefon 042-370880 eller per mail Helsingborg@bokia.se. Uppge gärna det vanliga lösenordet ”All makt åt Tengil, vår befriare”. Ni får ingen rabatt eller så, men jag tycker att det vore trevligt om vi hade ett lösenord. Om någon vill att jag skriver något i en bok under kvällen gör jag givetvis gärna det. Ponnys ritas på förfrågan men beroende på hur många glas vin jag har druckit kanske även utan förfrågan. Stadsbiblioteksgrejen tisdag är en del av temadag om e-böcker, men jag kommer förmodligen ändå mest prata om mig själv eftersom det är mitt primära kompetensområde. Intervjun i det fallet kommer genomföras av min gode vän Balkong-Alexander och det finns en påtaglig risk att vi kommer börja kalla varandra för fula saker eftersom Balkong-Alexanders favorit-Turtle är Donatello och alla begriper för fan att det inte går att resonera med en sån människojävel. (ALLA VET FÖR FAN ATT MICHELANGELO ÄR THE ORIGINAL JÄVLA GANGSTERTURTLEN). Det börjar klockan 18.00, hur som helst. Det är gratis, men om man har vin med sig tror jag att man måste dricka det i parken innan man går in. Mer info här.

10 december ska min agent och jag till Örebro. Klockan 18.30 förväntas vi infinna oss på ABF. Mer info om det finns här. Tiden kan eventuellt bli en aning flytande eftersom min agent har sagt att han vet ”bästa vägen” och sist han sa det så körde vi förbi Västerås två gånger på vägen till Västerås.

12 december signerar jag böcker i Stockholm på Akademibokhandeln på Odenplan. Jag kommer prata lite också, om jag får. Jag kommer med absolut största sannolikhet vara nykter men jag har kanske keps.

Det var bara det. Vore gött om någon av er ville titta förbi.

Tack för att ni lyssnade.

Nu skriker min fru att det är slagsmål i Vanderpump Rules så nu måste jag dra.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2013-12-01 11:02