Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2014-05-21 22:12  |  Lästid: 2 minuter

Hej. jag ska inte störa länge. Jag förstår att det finns onsdagsglass att äta, Corona Clipper-skrivmaskiner från sent 1940-tal att rengöra och kepsar att färgsortera, precis som hemma hos mig. Men alltså:

Förra året skrev jag en bok som heter ”Min mormor hälsar och säger förlåt”. Den släpps i pocket första veckan i juni. Om man händelsevis skulle vilja ha ett signerat ex så har Adlibris 500 stycken nu som de har låtit mig kladda i och som man kan förhandsboka för samma pris som den vanliga pocketen (45 spänn).

Eller, ja. Det är alltså 45 spänn för en bok. Man behöver inte oroa sig för att de ska skicka alla 500. (Men om de skulle råka göra det så rekommenderar jag att man använder dem för att bygga ett fort.)

Böckerna säljs här: https://www.adlibris.com/se/kampanj/backman-signerad 

Som bonus eller straff (beroende på allmän inställning till min skriftliga närvaro) finns det även ett brev på sajten där jag berättar lite om boken och de recensioner den har mottagit. Nästan som med en riktig roman.

Och jo, en sista grej: Skulle länken inte funka är det något med cookies eller något annat som jag inte helt och hållet lyssnade på när it-avdelningen förklarade, och det ska tydligen skärpa till sig om man längst upp till vänster på sajten klickar där det står ”privat” istället för ”organisation”. (Och skulle länken ändå inte funka kan man testa den här länken istället, och då slipper man dessutom läsa mitt brev.)

Nu: Onsdagsglassen.

Skrmavbild 2014-05-21 kl. 22.18.01Skrmavbild 2014-05-21 kl. 22.19.58
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-05-21 22:38