Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2014-06-23 22:00  |  Lästid: 2 minuter

Jo. Hej och hå. Jag tänkte bara säga att jag har Instagram nu, om någon av er verkligen lider akut brist på mer kvalitativt internet.

Instagram.com/backmansk, för den som så önskar. Men jag vill varna redan nu för att det mest kommer vara bilder på kepsar och skrivmaskiner.

Skulle man händelsevis ha tröttnat på den här bloggen men ändå vill ge mig en chans i ett annat socialt medium så finns jag även på Facebook (Facebook.com/backmanland) och på Twitter (Twitter.com/backmanland). Men det är inte direkt något bra där heller. Jag rekommenderar det inte.

Om man skulle vilja läsa en bok, eller behöver en bok som man kan använda som bokstöd medan man äter kalaspuffar och läser en annan bok, så finns ”Min mormor hälsar och säger förlåt” ute i pocket lite varstans nu.

Om man vill ha den signerad av mig finns det fortfarande några ex kvar på Adlibris för 49 spänn, tror jag, om man klickar HÄR. (Om man vill ha boken signerad av någon annan än mig går det säkert utmärkt också, det är bara att fråga vem som helst.)

Jag var lite trött och hungrig i slutet så några av er kan eventuellt råka få böcker som jag har signerat två gånger, och där jag sedan med en handstil som skvallrar om alarmerande lågt blodsocker har försökt bortförklara mig som om det var meningen.

My bad, i så fall.

Skrmavbild 2014-05-21 kl. 22.18.01 IMG_0887

Om man inte vill köpa mina böcker går det precis som vanligt bra att köpa bättre böcker.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-06-24 06:48