Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2014-08-07 13:17  |  Lästid: 2 minuter

Jo. Hej. Den 17 augusti signerar jag böcker i Stockholm på Kulturfestivalen. Den 17 augusti är en söndag. Stockholm är, för de av er som bor lite mer centralt, en lite mindre tätort som ligger lite avsides på den svenska östkusten. Det är asfalterade vägar nästan hela vägen fram och hotellen är okej, även om maten tyvärr är ganska dyr och lokalbefolkningen har lite problem med språket.

Viktigt att påpeka är att Kulturfestivalen alltså i alla andra hänseenden förutom min signering är väldigt fokuserad på kultur. Kulturintresserade personer behöver alltså inte bli oroliga.

Själva signeringen är mellan klockan 14 och 16 i Adlibris bil (jag tror att det är en bil, det kan vara mer av en ”monter”, men det märker vi när vi kommer dit) vid Drottninggatan 34. Min agent har konsulterat Google Maps och påstår att det är ungefär vid Kulturhuset, men han och jag körde en gång vilse i Örebro för att han ”faktiskt är född i Örebro och för helvete vet bästa vägen då!” (det var den bästa vägen om man ville att resan skulle ta tre gånger så lång tid som om man hade följt gps:en) så jag skulle inte rekommendera att man litar blint på det.

Jag kommer i alla fall ha praktiska shorts och keps. Förmodligen min fiskekeps som är i truckermodell och liksom brun-orange på framsidan och vit i själva bakstycket. Min fru säger att jag är jättelätt att hitta om jag har den på mig för det är bara att leta efter den fulaste kepsen man har sett i hela sitt liv.

Det KAN bli så att jag har en annan keps. En blå. Men i så fall hör jag av mig i förväg.

Här är en professionell flyer med all viktig information som min son och jag tillverkade inför själva eventet. Eftersom alla som arrangerar själva eventet har slutat svara i telefon när jag ringer.

Kom gärna! Det blir trevligt!

Skrmavbild 2014-08-07 kl. 12.58.19

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar