Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2014-09-10 13:05  |  Lästid: 2 minuter

Godlunch.

Jag har skrivit en bok. Den heter ”Britt-Marie var här” och handlar ganska mycket om fotboll. Och bikarbonat. Och lastbilar. Och hur man ska sortera besticklådor. Min farmor har läst den och hon tyckte att den var ”väl okej”, men att det ”väl ändå var lite onödigt mycket svärande hit och dit hela tiden? Var det inte det, Fredrik? Varför måste alla du skriver om svära så mycket? Det går väl att förklara saker och ting ändå?”. Så jag ber om ursäkt på förhand för det.

Boken släpps 2 oktober, men går att förhandsbeställa från Adlibris nu om man vill. Vill man ha ett signerat ex går det också bra, men i så fall tar jag i vanlig ordning inget ansvar sen när ni måste hålla på och försvara er mot era föräldrar när de undrar hur ni kan läsa böcker av någon med så här dålig handstil. Och om min mamma ringer er och säger att ni ska sluta uppmuntra mig att hålla på och rita i främmande människors böcker utan att fråga först så får ni hantera den diskussionen själva. Det säger jag nu med en gång.

Med det sagt: De signerade exen går att beställa HÄR.

De icke-signerade helt vanliga exen som jag inte har fått gå i närheten av med vare sig smörgåspålägg eller bläckpennor går att beställa HÄR.

Om man händelsevis har vägarna förbi Bokmässan i Göteborg sista helgen i september så släpper mitt förlag Partners in Stories de första exen av boken för försäljning redan där. Jag kommer sitta i deras monter och skriva mitt namn i böckerna också, om man vill. Eventuellt kommer min mamma vara där och kritisera mig för att det inte syns vad det står och gå runt och muttra ”ibland undrar jag verkligen vad jag gjorde för fel”. Det kommer bli trevligt.

Ja, det var bara det.

Tack för att ni lyssnade.

IMG_1514

 

IMG_1518

 

IMG_1529

 

IMG_1536
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar