Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam

 |  Publicerad 2014-11-03 21:41  |  Lästid: 2 minuter

Hej. Det är jag igen. Jag tänkte bara som hastigast nämna att nu på fredag ska jag till Uppsala Stadsbibliotek för att prata om grejer. Och på lördag ska jag till Köpenhamn och danska bokmässan för att också prata om grejer. Förhoppningsvis, om jag får bestämma, så kommer vi mest prata om grejer som hur förbaskat fint det var när just Pablo Sandoval av alla människor fick fånga sista bollen i World Series i baseball häromdagen och utmaningarna med att köpa fempanelerstruckerkepsar på internet och själva grejen med att antika skrivmaskiner med glashöljen på knapparna är något helt annat än de där moderna 50-talsgrejerna där allt bara blev plastaskit och sånt.

Men, ja. Eventuellt kommer inte jag få bestämma helt själv och då kanske vi även kommer prata om böcker. Mina böcker, eventuellt, men det kan jag inte lova. Det kan bli så att vi pratar om riktiga böcker istället.

Det blir någon form av intervjuer, i alla fall, det blir det. Och jag ritar ponnys om man vill efteråt. De ser inte helt och hållet ut som ponnies. Men man kan komma ändå om man vill.

Men det är alltså inget tvång. Frivillig närvaro, helt och hållet.

Och man behöver inte komma till både Uppsala och Köpenhamn heller, om man har mycket för sig. Det räcker med ett av ställena. Jag är inte needy. Men om man har vägarna förbi Köpenhamn så har det visat sig i det danska mässprogrammet att inte bara jag kommer till mässan utan även en helt annan författare som heter Fredrik Bachman.

Han verkar trevlig.

Skrmavbild 2014-11-03 kl. 21.32.26 Skrmavbild 2014-11-03 kl. 21.39.12

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-11-03 21:59