Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Jo, hej. I ingen speciell ordning alls:

1. Om man händelsevis vill köpa ett signerat exemplar av min bok ”Britt-Marie var här” så kan man göra det på CDON ett tag till.

2. Om man händelsevis befinner sig i Umeå imorgon och inte har speciellt höga krav på innehållsvärdet i sin söndag så pratar jag om grejer och ritar ponnys i grejer och lite andra grejer på Kulturhuset Väven klockan 13. Man kan köpa biljetter HÄR tror jag.

Annons

3. Den godnattsaga och skrivmaskin som jag auktionerar ut till förmån för Musikhjälpen går fortfarande att bjuda på HÄR. Godnattsagan är sådär men skrivmaskinen är jättefin.

4. Den 18 december signerar jag böcker på Akademinbokhandeln på Hötorget i Stockholm klockan 11-14. Den 20 december är jag på Akademibokhandeln på Center Syd i Löddeköpinge. Kom gärna förbi. Vi kan prata om Dallas Cowboys chanser att nå playoff i år och om Satsify My Bowl helt enkelt är topp-3 glassmaker just nu eller inte.

Det var bara det. Tack för att ni lyssnade.

Dela (11)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar