Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Jo, hej. Förlåt. Vi går rakt på sak:

1. På torsdag klockan 11-14 signerar jag böcker på Hötorget i Stockholm. Eller, nåja, inte på Hötorget, egentligen, om vi ska vara petiga, utan i Akademibokhandeln som ligger precis bredvid Hötorget. Det är en affär som säljer böcker. Man känner igen den på att det står ”Akademibokhandeln” på en stor skylt utanför. Man kan ta med sig böcker eller köpa böcker direkt i affären. Det måste inte vara mina böcker. Om man inte gillar böcker kan man köpa frukt på torget utanför. Om man vill att jag ska signera frukten får man gärna köpa bokformad frukt.

Annons

2. På lördag klockan 13.30 signerar jag böcker i Löddeköpinge, på Akademibokhandeln i Center Syd. Jag vet inte om man kan köpa frukt där.

3. Vill man händelsevis köpa ett signerat ex av min bok ”Britt-Marie var här” utan att behöva gå igenom obehaget att faktiskt träffa mig kan man göra det på CDON. Om man inte vill köpa min bok kan man köpa något annat där. De har till exempel en hel del bra grejer på CD.

Det var bara det.

Förlåt att jag störde. Det kommer tyvärr inte vara sista gången.

Dela (44)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar