Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Det här är ju, som de delar av läsekretsen vars iakttagelseförmåga är av den sort som Discovery när som helst kommer göra en dokumentärserie om möjligen lagt märke till vid det här laget, inte direkt en blogg som reser runt sådär värst mycket. Det är så att säga mer den sortens blogg som man måste hålla koll på om altandörren står öppen, eftersom den är så ovan vid att vistas utanför det egna hemmets fyra trygga väggar att den med nästan all säkerhet kommer rusa rakt ut på en trafikerad väg och bli påkörd om man släpper den ur sikte.

Annons

Men, ja. Sen gick ju bloggen och släppte två böcker. Så det är möjligt att vi måste börja rucka på de där principerna lite. Packa matsäck och skaffa gps och bege oss ut på vägarna då och då, så att säga. Vi får se hur det går. Jag är väl lite skeptisk, det är jag väl. Jag är ju inte direkt typen av kille som går runt i en t-shirt med texten ”Built for speed”. Så kan man väl sammanfatta det.

Men hur som helst: Till att börja med kommer jag i alla fall av nämnda anledningar vara på Bokmässan i Göteborg sista helgen i september. Om ni har vägarna förbi och vill köpa en bok eller vill att jag ska skriva mitt namn eller rita något i en bok ni redan har (jag övar på mina hästar just nu, men jag tror att jag till exempel skulle kunna rita en gubbe som hoppar studsmatta eller ett svärd eller så också om det skulle finnas sådana önskemål, jag är inget om inte flexibel) vore det alltså himla kul om ni tittade in i Bokias monter. För det är där jag kommer sitta. (Först tänkte jag förstås signera böckerna direkt ur bakluckan på min Hyundai ute på parkeringen, eftersom mitt bokförlag bedömde att det potentiella intresset för mina hästar var alldeles på tok för lågt för att det ens skulle komma på fråga boka in en signering åt mig inne på mässan, men det redde alltså upp sig då de goda och vänliga människorna på Bokia förbarmade sig och bjöd in mig i värmen istället.)

Så det hade alltså varit roligt om någon av er ville komma dit, om ni är i närheten. Jag kommer ha keps. Vi kan dricka kaffe och prata om senaste avsnittet av SYTYCD. Det blir trevligt.

Det var bara det.

Tack för att jag fick störa.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar