Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

Jo. Jag har ju alltså skrivit två böcker. Och det är ju alltså kutym sedan gammalt att man när man har gjort det åker runt till lite olika ställen och skriver sitt namn och ritar ponnys och sådär i dem.

Annons

Eftersom jag inte är jättebra på flygplatsköer kommer jag möjligen inte göra det överallt och hela tiden. Men jag ska göra ett uppriktigt försök att åtminstone hjälpligt täcka in de olika landsändarna. Med början i den nedersta. Så, Skåne, så här tänkte jag:

18 oktober ska jag sitta på Bokia/Killbergs i Helsingborg och prata lite. Jag vet inte exakt om vad. Jag tror att någon kommer ställa frågor och så försöker jag svara på dem efter bästa förmåga utan att  ställa till det alltför mycket. Jag vet inte riktigt vilken tid det är. Men på kvällen, tror jag. Jag återkommer med info. Jag tror att det finns tid för ponnyritning också.

20 oktober är jag på Väla Centrum och ritar ponnys. Jag ritar även Saabar (blå) och till exempel giraffer (tysta).

20 oktober är jag, tror jag, även en sväng på Center Syd (det hette så när jag flyttade, om ni har bytt namn så tänker jag respektera det men jag tänker inte sluta kalla det Center Syd för det) i Löddeköpinge. Om man inte vill ha en ponny kan jag även skriva något. Till exempel mitt namn. Om man vill. Det är helt valfritt. Om man bara vill komma förbi med konstruktiv kritik går det också bra.

27 oktober kommer jag sedan ner en sväng till Malmö. Mest för att träffa några goda vänner och äta ost och sådär, men även för att Bokia öppnar en ny butik på Emporia Köpcentrum då. Ponnys, giraffer, bilar, enhörningar. Jag gör även katter. Men de blir inte jättebra.

Okej? Okej.

Det hade varit väldigt roligt om några av er råkade vara i närheten och ville komma förbi. Det finns andra böcker i butikerna också. Av riktiga författare. Och jag måste inte rita. Vi kan bara snusa och prata om fotboll eller så också.

Slut reklammeddelande. Tack för er uppmärksamhet.

Dela (15)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar