Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam

En snabb grej för de av er som händelsevis bor i närheten av Helsingborg och på mer eller mindre omdömeslösa grunder inte redan är trötta på mig som det är:

Jag ska ju som jag nämnde härom veckan till Killbergs Bokhandel torsdagen 18 oktober klockan 19.00. Jag ska berätta lite om böckerna, tror jag. Och svara på frågor. Vi kan säkert prata om andra saker också, om ni vill. Jag har aldrig gjort det här förut så jag tänker mig att vi improviserar. Jag tror att några av mina barndomsvänner kommer stå längst bak i lokalen och dra elaka skämt på min bekostnad. Och det kommer finnas vin. Det blir trevligt.

Annons

Hur som helst: Antalet platser är tydligen lite begränsat, men om någon av er skulle vilja slinka förbi så säljs det såvitt jag förstår biljetter (50 spänn, men då ingår ett glas vin) från och med ungefär nu i Killbergs-butiken (Stortorget 4). Det ska även gå finfint att mejla [email protected] eller ringa 042-370880.

Om ni inte har något annat för er, alltså. Jag ritar ponnys också. Kom gärna dit.

Ja. Det var bara det. Ni som inte befinner er i närheten av Helsingborg har mina uppriktiga ursäkter för stöld av tid och uppmärksamhet. Bloggen återgår strax till sitt ordinarie, inte alls lika geografiskt begränsade, program.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar