Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam (det går över jättesnabbt)

”Saker min son behöver veta om världen”, som är en för artens överlevnad spekakulärt oviktig bok som jag skrev förra året, släpptes som pocket igår.

Jag tycker förstås rent principiellt att ni i möjligaste mån ska eftersträva att spendera era pengar ansvarsfullt på vettiga grejer med samhällsnytta och/eller avkastningspotential, men om ni vill göra ett undantag den här gången finns den på till exempel Bokia.se eller Bokus.com

Annons

Det var bara det. Tack för att jag fick störa mitt i Kejsarens nya stil på Disney Channel.

DSC_068927

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar