Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam. (Eftersom det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.)

 |  Publicerad 2013-05-27 15:55  |  Lästid: < 1 minut

Jo. Hej. Det är jag igen.

Jag tjatade ju lite hål i huvudet på alla inblandade häromveckan om att jag signerade 1000 ex av pocketversionen av ”En man som heter Ove”, och att de skulle släppas till försäljning 31 maj. Anledningen till att jag sa just 31 maj var att mitt bokförlag hade sagt till mig att det var väldigt viktigt att jag skrev just 31 maj eftersom det var just då böckerna skulle släppas till försäljning. Och en bra grej med bokförlag är att när bokförlag säger att något definitivt kommer inträffa så kan man vara helt och hållet säker på att det på alla sätt som är möjligt kommer bli exakt så på exakt inga sätt alls.

Så det visade sig idag att böckerna inte släpps 31 maj. De släpps idag. Eller möjligen igår. Det verkar inte vara exakt klarlagt inom de olika distributionsleden.

Såatte.

Om någon av er skulle vilja köpa ett signerat ex av ”En man som heter Ove” i pocket kan ni alltså göra det. På Adlibris, genom att klicka här. När ni känner för det. Om ni känner för det. De kostar 45 spänn. Om man vill ha ett ex som jag inte kladdat i först kan man köpa en osignerad för samma pris. Om man inte vill så har Adlibris precis som brukligt många andra böcker som jag varken har skrivit eller skrivit i.

Jag är ledsen för det här med datumförvirringen.

Det är väl tur att TV3 inte har kommit på realitykonceptet med en career swap-variant mellan bokförlagsanställda och barnmorskor, i alla fall. Låt oss vara tacksamma över det.

Bloggen återgår i vanlig ordning strax till sin ordinarie brist på program.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-05-27 16:32