Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam (inget viktigt)

 |  Publicerad 2013-11-02 10:10  |  Lästid: 2 minuter

Jaha. Det är jag igen. Låt oss få det här överstökat så att ni kan fortsätta göra vettigare saker som att spela golf och baka brownies och källsortera och sådär:

1. Jag har skrivit några böcker. Om man vill kan man köpa dem. Om man inte vill behöver man inte. Men om man mot allt rimligt förnuft vill köpa böcker som jag har signerat och kladdat lite med bläckpenna i så kan man göra det på Bokia.se här: http://www.bokia.se/fredrikbackman/ (I ”Min mormor hälsar och säger förlåt” har jag ritat en wors, i ”En man som heter Ove” har jag ritat en Saab, i ”Saker min son behöver veta om världen” har jag ritat en raff, jag säger det nu med en gång så att ni inte köper boken och blir förbannade och undrar vad fan det där på första sidan är för skit. Om ni köper dem nu trots att jag har berättat det här så är det ert eget ansvar.)

2.  På måndag ska jag vara med i radio. På P4. Det är en kanal på radion. Programmet heter P4 Extra och jag tror att det börjar typ klockan ett. Jag pratar inte alls så bred skånska som man skulle kunna tro och har i stort sett ingenting intressant att berätta. Om ni har byggt upp någon form av illusion kring att jag är en karaktär ur en svartvit pilsnerfilm eller att jag på något sätt skulle vara inspirerande att lyssna på så föreslår jag att ni till exempel jobbar eller dricker mangosmoothie eller något annat gött på måndag och så syns vi här på kvällen och låtsas som ingenting. Jag är en ganska stor besvikelse i radio. Betrakta er själv informerade. Kom inte och skäll på mig sen för att jag inte var den ni trodde. Jag åt sallad och drack mineralvatten till frukost imorse. Jag vet inte heller vem fan jag är just nu. Det är en jobbig period för oss alla.

3. Den 19 november (SAMMA DAG SOM FOTBOLLEN DEN FRIKKIN PLANERINGEN) är jag med på Books & Dreams event på Skandiabiografen i Stockholm. Jag kommer svara på frågor på någon sorts scen och rita ponnys efteråt, tror jag. Vi kommer vara klara innan avspark, hoppas jag. Man kan läsa mer här. (Om Books & Dreams-eventet, alltså, avsparken kan man läsa om på andra ställen.) Jag är även på danska bokmässan i Köpenhamn 10 november, om man skulle ha vägarna förbi Köpenhamn. Om man har vägarna förbi Köpenhamn men inte vill gå på bokmässan föreslår jag min vän Calles bar The Barking Dog. De har bättre drinkar där.

Det var allt.

Tack för att jag fick störa.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-02 16:48