Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Reklam om reklam

Godkväll. Jag vill bara som allra hastigast vidarebefordra informationen att Johan Rheborgs teateruppsättning av ”En man som heter Ove” får 11 nya föreställningar i april och maj. Biljetterna till de föreställningarna släpps imorgon bitti klockan 9.00 på Blixten.se. Alla andra föreställningar är slutsålda.

Annons

Skrmavbild 2015-02-05 kl. 19.16.22

Precis som vanligt håller jag inte i några biljetter och har ingenting med själva arrangemanget att göra. Det beslutades bland annat när min familj och jag under vår USA-resa förra året var i ett sånt där garage där man får en biljett när man kör in och sen måste sätta i samma biljett i maskinen när man ska betala för att få komma ut igen. Det är en ganska lång historia men det visade sig i alla fall att om alla bara hade tagit det lite lugnare och inte höjt rösten och hållit på så att jag blev stressad så hade det gått mycket snabbare att tänka igenom alla ställen jag hade varit på inne i köpcentrumet och kommit fram till att biljetten låg antingen i kepsbutiken eller vid glassbuffén. Det var kepsbutiken.

Men nu får jag alltså hur som helst inte hålla i några biljetter. Så om man vill köpa biljetter gör man det på Blixten.se. Från imorgon bitti klockan 9.

Det var bara det.

Dela (159)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar