Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Reklam. (Vi måste prata om Oslo.)

 |  Publicerad 2013-04-25 15:05  |  Lästid: 2 minuter

Jo, hörrni, vi pratade ju om Norge för ett tag sedan. Och jag sa att jag skulle återkomma angående när jag ska dit. Så jag gör det nu. Återkommer alltså. Oslo åker jag inte till förrän 7 maj. Men, ja. Det är alltså då jag ska dit.

Det norska förlaget som ger ut den synnerligen sympatiske författaren Erlend Loes böcker har nämligen på mer eller mindre stabila omdömesgrunder beslutat sig för att även ge ut mina böcker. Och de har någon form av litet event på kvällen den 7 maj där Erlend Loe pratar och signerar böcker. Och jag kommer vara där också. Och…ja. Göra vad det nu är de vill att jag ska göra. Svara på frågor och rita ponnys. Min fru har bett mig att försöka uppföra mig. Jag ska göra så gott jag kan.

Man kan läsa mer om adress och tid och sådär på förlagets Facebook-sida här.

Någon munter själ på det norska förlagets säljavdelning fick dessutom lite feeling och tryckte ett gäng Ove-t-shirts. De ser ut så här:

Jag tror att de första som kommer på den där grejen 7 maj får en tröja. Vilket ju är bra om man till exempel spiller senap på sin egen eller så medan man är där. Sånt kan ju hända. Inte för att jag vet om det kommer finnas senap där alltså. Men, ni vet. Som exempel.

Hur som helst. Jag tänkte försöka stjäla med mig några tröjor hem så om det är någon på lite mer icke-norska mark som ändå vill ha en Ove på norska att gå runt i när det är tvättdag eller spela innebandy i eller så någon gång så kan vi kanske lotta ut dem här på bloggen när jag kommer hem.

Ja. Det var bara det.

Tack för att jag fick störa.

Nu: Andra lunch.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-04-25 15:07