Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Respect my authoritah

Visst. Jag är inte världens bästa förälder. Jag är den första att erkänna det. Jag är tankspridd och inkonsekvent och jävligt grinig på morgonen och svär alldeles för mycket och jag har rätt många dåliga idéer och vid åtminstone två tillfällen var det mitt fel att popcornskålen började brinna och jag har satt ner båda mina barn i snö under deras första levnadsår och först då upptäckt att jag glömt sätta på dem skor och…ja.

Annons

Det är väl ett par andra grejer också.

Jag begriper att man inte väljer sina föräldrar. Att det kanske kommer finnas ett och annat att peka på i efterhand som jag inte skötte helt klockrent.

Jag fattar.

Men alldeles nyss skrek ett av mina barn ”DU FÅR INTE SÄGA ÅT MIG VAD JAG SKA GÖRA FÖR DU ÄR INTE MIN MAMMA!” till mig.

Jag börjar mer och mer tro att när alla mina vänner alltid har sagt att jag har problem med auktoriteter så menade de främst att jag har problem med att vara en.

Dela (123)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar