Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Romantik. Det är ändå sjukt överskattat.

Okej. Så här var det då.

För ett tag sen köpte min fru en speciell sorts kritor till vår son, som man kan rita på kakelväggarna med medan man badar. Smart grej. De har kommit till stor användning. Ja, vår son har i och för sig inte visat så jättestort intresse för dem, men ibland får jag bra idéer till krönikor och så medan jag står i duschen, och då brukar jag anteckna dem på väggen med de här kritorna. Mycket praktiskt.

Annons

Hur som helst.

Imorse när jag duschade så kom jag på att jag skulle göra en lite gullig grej sådär till min fru, och skriva ”Jag älskar dig” på väggen. Fast istället för ”älskar” så ritade jag ett stort hjärta. För att det är så någon i Grey’s Anatomy hade gjort, kände jag.

Så jag gjorde det.

Tyvärr visade det sig att min fru redan hade duschat, och att hon stack till jobbet medan jag fortfarande var i badrummet. Så nu har jag liksom gått hela dagen och väntat lite på att hon ska komma hem och se det där. Och så kom hon till sist hem då. Och så skulle hon iväg på något form av event med sitt jobb. Så hon gick in i badrummet för att sminka sig och göra sig i ordning.

Och en bra grej att veta om såna här kritor då:

Om man duschar väldigt varmt på morgonen, så att det man har skrivit på väggen med röd krita liksom får stå och götta sig en halvtimme eller så i varm vattenånga, och man sen är borta hela dagen, så att färgen hinner släppa ordentligt från väggen.

Då ser det tydligen inte ut så mycket som ”Jag älskar dig”, fast skrivet med ett hjärta istället för ”älskar”.

Det ser, tydligen, lite mer ut som ”om det är blod över hela jävla väggen!!!”.

Men så fort hon har slutat skrika är jag säker på att min fru kommer vara överens med mig om att det är tanken som räknas.

Dela (189)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar