Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Runs in the family

Idag gjorde morsan matmuffins med soltorkade tomater. Farsan och jag hjälpte till. Eller, nåja. Farsan och jag stod bredvid och önskade ingredienser. Farsan ville ha fetaost i sina. Jag ville ha chorizo i mina. Sen bad jag även att få bacon, salami och mozarella, men då muttrade morsan något om ”gränser”.

Annons

Gött blev det hur som helst. Jag ska kanske ta en korv eller så innan vi kör hem förstås, men som för-för-ätar-snacks var de här ypperliga.

Farsan tog sina med olivolja och salt. Jag tog mina med bearnaise.

Min fru tog en promenad.

Dela (16)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar