Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Saker jag sänker andrahandsvärdet på

Jo. För den som eventuellt fortfarande är intresserad av mina böcker, och inte har något emot att jag har kladdat i dem först, så kommer Bokia.se från och med nu på måndag att sälja signerade exemplar i sin webbshop.

Annons

Jag har därför tillbringat eftermiddagen ute på Bonnierförlagens lager (vars geografiska placering nog enbart kan beskrivas som det min vän Björn brukar kalla ”ute på fisens mosse”) tillsammans med mitt bokförlags marknadschef åt att skriva mitt namn.

Det började ganska ambitiöst, i några hundra exemplar.

Sen blev jag lite trött i armen.

Och sen kom jag på att det var en bok till.

Och sen var det dags för kaffe, så på slutet blev det kort och gott:

Hur som helst.

Resultatet ska finnas att köpa från Bokia.se från och med måndag.

Det var bara det.

 

Dela (6)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar