Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Sämsta. Tv-spelsuppdraget. Någonsin.

 |  Publicerad 2013-02-12 11:18  |  Lästid: < 1 minut

Jag ägnade större delen av kvällen igår och i stort sett hela morgonen imorse åt att leta efter mina nycklar. Jag gjorde allt det som man gör när man har tappat bort något: Jag försökte tänka ut var jag hade haft dem senast, jag försökte återskapa de föregående sex timmarna i rewind i minnet, jag letade i alla fickor i alla jackor. Och sedan började jag skylla på folk och anklaga dem för att ha gömt eller stulit dem. Min fru och min son och min vän N och en tjej med stora hörlurar på andra sidan gatan från mitt kontor när jag skulle köpa lunch som såg jävla misstänkt ut, främst.

Det var tjejen med hörlurar som såg misstänkt ut. Inte lunchen. Men ni fattar förbannat väl vad jag menar så försök inte nåt skit med mig här.

Hur som helst så fick jag till slut låna min frus nycklar imorse så att jag skulle kunna komma ner i garaget till bilen, för min fru sa att jag säkert hade tappat ut dem ur jackan när jag steg ur bilen. Vilket givetvis var en fullständigt idiotisk idé. Och som givetvis just därför visade sig stämma.

När jag kom ner i källaren satt det nämligen en stor handskriven lapp på garagedörren med texten: ”Nyckelknippa upphittad. Återfås mot beskrivning.”

Så jag ville i alla fall bara säga att anledningen till att det inte har kommit något blogginlägg här idag förrän en bra bit efter klockan 11 är att det där med att beskriva en nyckelknippa fan inte är så himla lätt som man tror.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-02-13 12:25