Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Sassa brassa pappersmassa

Nu skickar ett förlag fullt av människor som verkligen borde veta bättre mitt manus till ett tryckeri. Så nu går jag hem. Alla eventuella frågor kring vad jag tänker ägna de närmaste dagarna åt besvaras genom texten till Billy Curringtons ”Pretty good at drinkin beer”.

Annons

IMG_0990 IMG_0991

Eller, ja. Jag kommer ju ändå blogga och instagramma och sådär. Så för er som eventuellt läser det här blir det egentligen ingen större skillnad. Det är, som min familj uttrycker det, mer som att förlaget går på semester från Fredrik.

Men jag kommer i alla fall inte skriva några böcker på ett par veckor.

Och jag ska köpa en ny campingstol med ölhållare.

Men först: Lego Batman.

Dela (157)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar