Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Sharing is caring

Den som händelsevis har följt den här bloggen på någon form av regelbunden basis de senaste åren har eventuellt lagt märke till att jag delar kontor med min vän N. Och det har kanske även framgått att min vän N har exceptionellt mycket böcker i stora bokhyllor på vårt kontor. Han har faktiskt så mycket böcker i bokhyllor på vårt kontor att man vid en uträkning av hur många dagar N faktiskt är på kontoret-hur många böcker N har på kontoret-ration ganska snabbt kan föranledas att misstänka att N inte använder vårt kontor så mycket som ett kontor som ett förråd.

Annons

Hur som helst.

Idag ska vi flytta till ett annat kontor.

N har precis tittat mycket allvarligt på mig och ganska anklagande förklarat att riktiga vänner faktiskt inte delar upp saker på det gemensamma kontoret i ”ditt” och ”vårt”.

Så om ni inte hör av mig på ett par dygn så är det därför.

Det var bara det jag ville säga.

Dela (35)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar