Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

She gets me

 |  Publicerad 2014-12-12 22:55  |  Lästid: < 1 minut

God väns tonåriga barn: (Osammanhängande harang om vad jag tror är någon sorts spel på internet) Det är en expansion pack (obegriplig utläggning om ”shields” och något annat som jag inte riktigt hörde vad det var) som unlockar hidden (någonting om ”super” eller ”ultra” eller ”max” eller något) levels!

Jag: (Med den minen som jag har när jag förstår exakt vad som försiggår) Okej. Va?

God väns tonåriga barn: Det är en expansion pack som unlockar hidden extralevels. Alltså om man var (något om ”master” och någonting om någonting och någonting annat och sen någonting om ”superior” eller vad fan det nu var) maxlevel out (det är möjligt att jag felciterar) så har man levelspace KVAR nu!

(Lång tystnad)

Jag: Jag har nått den åldern i livet nu när jag inte längre fattar vad det här betyder.

God väns tonåriga barn: (Vänder sig till min fru) Alltså det är en expansion pack!

Min fru: (Vänder sig till mig, klappar mig på kinden) Jo, du förstår älskling, han hade levlat upp sin gubbe till max. Men sen släppte de en expansion med nya levels, så att han kunde levla upp sin gubbe ännu mer. Och då blev han glad. Sådär glad som du blev när du trodde att de starkaste kapslarna till vår kaffemaskin var nivå 10, och sen fick reda på att det fanns en annan smak som hade nivå 12.

Jag: (Ljudet av plötslig förståelse) Aaaaaaaaaaaaah. Jag fattar.

God väns tonåriga barn: (Tittar på mig. Skakar nedlåtande på huvudet.)

Jag: (Möjligen en aning känsloladdat) DU KOMMER INTE FÅ DRICKA MITT MAXLEVELKAFFE!!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar